Kom jij ons team versterken?

Stage: 'Opleidingsmedewerker Snowsports Academy'


Wintersport, contact met mensen en organiseren! Deze drie dingen vind jij superleuk. Bovendien volg jij een HBO-opleiding die iets met sportmanagement of communicatie te maken heeft. Herken jij jezelf hierin? Check dan de onderstaande functie.

Snowsports Academy is hét opleidingsinstituut als het gaat om het opleiden van ski- en snowboardleraren. Wij zoeken elk jaar weer enthousiaste stagiaires die het leerzaam, maar vooral leuk vinden om in deze toffe branche aan de slag te gaan. 


Functiebeschrijving

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een fulltime Opleidingsmedewerker. In deze functie ben je voor een groot deel verantwoordelijk voor het contact met de deelnemers voorafgaand en na de opleiding. Verder draag je mede zorg voor alles omtrent de inschrijvingen en voorbereidingen voor de opleidingen. De communicatie met onze deelnemers verloopt via e-mail, telefoon en whatsapp. Ten slotte draagt een stagiair(e) van Snowsports Academy zijn steentje bij in de verdere gehele organisatie.


Wat zeg je tegen je vrienden wat je doet op jouw stage?
  • Je bent de spin in het web als het gaat om het contact met deelnemers voorafgaand aan de opleiding.
  • Je bent de schakel op kantoor als het gaat om de voorbereiding van de opleidingen en alle materialen die hierbij horen.
  • Hoofdverantwoordelijk voor onze webshop en alles wat hierbij komt kijken.
  • En omdat je onderdeel bent van Snowsports Academy, zal je ook andere taken uitvoeren, zodat je op veel manieren kennis maakt met het werken bij Snowsports Academy.

Er is een 100% match als jij...
  • zelf oplossingen aandraagt.
  • het contact met mensen leuk vindt.
  • al een ski- of snowboardleraren diploma op zak hebt. Het liefst bij ons gehaald. :-)
  • 3e of 4e jaars HBO-student bent.
  • in het Nederlands begrijpt hoe spelling en grammatica werken. Duits kunnen we je altijd bij helpen.

Ho
e lang ben je onderdeel van het team van Snowsports Academy?

Je start na de zomervakantie. Hoe lang je precies stage loopt, stellen we in overleg samen. De stage is voor minimaal 4 dagen per week.


Locatie

Ons kantoor zit in Limmen (Noord-Holland).


Stagevergoeding

We bieden een stagevergoeding aan van € 250,- bruto per maand o.b.v. vijf dagen per week.


Solliciteren

Pitch jij jezelf naar deze functie? Mail jouw CV en motivatie vóór 24 mei naar info@snowsportsacademy.com t.a.v. Eelke de Graaf. Aan de hand van de binnengekomen sollicitaties zullen we een selectie maken en uitnodigen voor een gesprek.

15 Mar 2021 15:12
Komende vrijdag 19 maart hebben we een gratis proeftraining bij @skiclubilprimo. Wil jij ook meer informatie over het mooiste beroep? Namelijk dat van ski- of snowboardleraar.🏂⛷ Kom dan gezellig langs!😎
Schrijf je op voorhand in, check link in bio!