Wil je voor de Krokusvakantie nog jouw Anwärterdiploma behalen?

Wil je voor de Krokusvakantie nog aan de slag als skileraar? Doe dan mee met de Anwärteropleiding die we in januari aanbieden. 


1e helft Anwärter (NSI) - 16 t/m 20 januari Montana Snowcenter

Op maandag 16 januari starten we met de 1e helft Anwärter (NSI-opleiding) in Montana Snowcenter. De opleiding duurt vijf dagen en zal afgewisseld worden door praktijklessen in de hal en theorielessen in het lokaal. De opleiding wordt in het Duits gegeven. Er zijn vaak ook een aantal Nederlandse opleiders, deze zullen voor het grootste deel ook Duits spreken. Natuurlijk kan je ze, als je iets niet snapt, ook vragen of ze het nog een keer in het Nederlands willen uitleggen. Om nu alvast wat aan je woordenschat te doen, kan je de Woordenlijst downloaden.
Het programma van deze week wordt op de eerste opleidingsdag bekend gemaakt. Houd er rekening mee dat het programma rond 9:00 uur start en tot 21:00 uur kan duren. Op dag vijf van de opleiding wordt het theorie- en praktijkexamen afgenomen.

 


2e helft Anwärter - 24 t/m 31 januari Kaprun/Zell am See & Bruck, Oostenrijk

Deze opleidingsweek wordt ontzettend gaaf en ook zwaar. Je bent lange dagen bezig met de opleiding. Het programma van de week wordt op de eerste opleidingsdag bekend gemaakt. Er zal in ieder geval van 's ochtends vroeg tot een uur of twee in de middag worden geskied. Aan het einde van de dag en 's avonds na het eten vinden de theorielessen plaats. Het Anwärter theorie-examen wordt op zondag in de namiddag/avond afgenomen. Het Anwärter praktijkexamen wordt op maandag afgenomen. Dezelfde avond krijg je nog jouw Anwärterdiploma. Na de diploma-uitreiking zal er ook een vette party zijn in de plaatselijke kroeg. Op dinsdagochtend is de afreisdag.

Op dinsdag 31 januari heb je dus jouw Anwärterdiploma in je handen en kun je gaan lesgeven in de skischool. Ben je nog op zoek naar een baan voor de Krokusvakantie, kijk dan op onze Jobspagina.

 


15 Mar 2021 15:12
Komende vrijdag 19 maart hebben we een gratis proeftraining bij @skiclubilprimo. Wil jij ook meer informatie over het mooiste beroep? Namelijk dat van ski- of snowboardleraar.🏂⛷ Kom dan gezellig langs!😎
Schrijf je op voorhand in, check link in bio!