Reviews

Check hieronder de ervaringen van de deelnemers die jou voorgingen en hun droom hebben waargemaakt. Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaring! Deel het hieronder en voeg eventueel een leuke opleidingsfoto toe.


 


  • Filter:
  • Toon alle Reviews
  • 2e helft Anwärter
  • NSI-opleiding
  • Proeftraining NSI
  • Landes

Eva den Ouden
2e helft Anwärter

Een leuke en leerzame week!

Het was een superleuke week met veel skiën en theorielessen. De theorielessen kon je de volgende dag meteen toepassen in de praktijk, zowel bij het skiën als bij het lesgeven. Het was een hechte groep en er waren leuke leraren bij! geplaatst op 26-07-2017
Sanne Hulder
2e helft Anwärter

Een week om nooit te vergeten!

Een hele week bezig zijn met je passie, wat wil je nog meer? Dat samen met een gezellige groep is gewoon een top week. geplaatst op 26-07-2017
Anne Kriege
2e helft Anwärter

Erg genoten van deze fantastische week!

Samen met 18 anderen begonnen aan de tweede helft Anwärter op de Kitzsteinhorn in Juli (!). Na een hele gezellige maar iets te lange busreis kennis gemaakt met de Ausbilders en de volgende dag meteen op naar boven! Met Tomas veel getraint: lange en korte bochten en pflugdrehen en pflugsteuern. De zon scheen, de sneeuw werd daardoor best een beetje zwaar in de middag maar een week lang heel veel geskied, oefeningen gedaan en elkaar feedback gegeven zowel op de piste als tijdens de video anlayses savonds na de theorie. Smiddags theorielessen gehad. Met z'n allen in een zaaltje van het hotel gelachen en geleerd wat er naast het skien allemaal nog meer komt kijken bij het les geven. Duits was voor mij een twijfelpuntje maar na even wennen ook goed te doen. Erg genoten! De sfeer was top, de bergen waren mooi, de zon scheen en dat alles heeft bijgedragen aan een onvergetelijke en leerzame week! Tomas, Michi en iedereen bedankt! geplaatst op 26-07-2017
Joris de Beul
Proeftraining NSI

Meteen aan de slag!

Gisteren het info-moment en de proeftraining voor de Snowsports Academy NSI-opleiding bijgewoond in Snowworld Zoetermeer. De volgorde van de avond werd omgegooid, dus na een hartelijke ontvangst gingen we vrijwel meteen de piste op. Aan de hand van een aantal oefeningen kregen we een eerste indruk van hoe de opleiding verloopt en wat er van de deelnemers verwacht wordt. De skimonitoren van dienst waren zeer toegankelijk, vertelden over hun ervaringen en doorheen de oefeningen konden zij ook een eerste indruk opdoen over onze ski-ervaring. Na 1,5u op de latten werden we opnieuw in het zaaltje verwacht voor het info-moment aan de hand van een duidelijke presentatie. Alle mogelijke aspecten van de opleiding werden behandeld en men kon ook tussendoor vragen stellen die duidelijk beantwoord werden. Naast het feit dat het allemaal goed voorbereid was, vlot verliep en zeer informatief was, viel mij toch ook de gedrevenheid en de hartelijkheid van de medewerkers van Snowsports Academy op. Als ik de ervaring van gisterenavond projecteer naar de opleidingen zelf, dan kan ik me goed voorstellen dat de deelnemers op het einde van de opleiding alleen nog spreken in termen van 'gaaf' en 'top'. Hartelijk dank voor de fijne avond en tot bij de opleiding! geplaatst op 07-07-2017

Esmeralda Counotte
2e helft Anwärter

Een super leuke week!

Het was een hele leuke en bijzondere ervaring om op de eerste plaats in de zomer (in juli) te skiën en op de tweede plaats zo erg intensief bezig te zijn met skiën. geplaatst op 26-07-2017
Gerrit Westerbeek
2e helft Anwärter

Intensief, gezellig en leerzaam.

Na een enerverende lange busreis naar Bruck begon de week met uitleg van onze 2 skileraren. Een vroege dagelijkse rit naar het dalstation van de Kitzsteinhorn gletsjer met een korte stop bij de supermarkt. Vier liften omhoog naar 3000 meter. Helaas maar 1 lift open maar redelijke goede sneeuw in de vroegte. De sneeuw werd na onze pauze om 11.30 u snel minder. De les duurde tot 14.00 uur. Onze leraar Thomas wijst ons perfect op elk detail en legt zeer duidelijk uit in het Duits. We variëren pflugdrehen, pflugsteuern, kurze radien en lange radien. Soms gefilmd, altijd feedback en altijd met onze Arabieren op de achtergrond. Nooit zoveel burka's gezien. De leeftijden in de groep variëren van 16 tot 76 jaar. Een mooie mix van mannen en vrouwen. We worden steeds een hechtere groep. Samen eten, een biertje, rond lopen en leren tot aan de climax van de examens op donderdag en vrijdag. Bijna geen tijd om wat anders dan met skiën, lesgeven en theorie bezig te zijn. Toch blijft de sfeer goed. De examens theorie en Engels zijn goed te doen. Die avond regent het pijpenstelen. Hoe zal de piste er morgen uitzien denk ik. Dit valt de volgende dag erg mee en is zelfs redelijk hard wat lekker is voor de korte en lange bochten. Kwestie van focus en letten op je valkuilen. In mijn geval vooral de oude stijl loslaten. Het lukt voor mijn gevoel redelijk. Ik twijfel desondanks of het voldoende is voor het anwarterniveau. Het lesgeven aan de eigen groep gaat redelijk door het geleerde zoveel mogelijk gestructureerd toe te passen. Al voelt het niet heel natuurlijk. Dat zal vast wel komen. Eindelijk zit het er op. Die avond is de diploma uitreiking. Spannend want meerdere hebben minder dan 60 punten voor hun bochten of schule fahren. Dat is balen. Toch een opluchting als blijkt dat mijn scores goed zijn voor een diploma. Die avond is het tijd om een feestje te bouwen in de plaatselijke kroeg. Lekker om weer naar huis te gaan maar de groep g ik zeker missen. Op de terugweg praten we al over een reünie. Nu nog kijken waar ik met mijn diploma kan werken. geplaatst op 26-07-2017
Sanne Hulder
NSI-opleiding

Snowsports Academy heeft een geweldige NSI-opleiding.

Het was ontzettend leuk en intensief. De theorie was duidelijk en we konden heerlijk veel skiën in de praktijk. Kortom, een ervaring die je niet wilt missen! geplaatst op 19-07-2017
Sven Duineveld
Landes

Hoog niveau skiën!

Samen met 49 andere gemotiveerde skiërs heb ik de 10 daagse Landes 1opleiding gevolgd. Op zaterdag waren we aangekomen en zondag de eerste dag op de Kitzsteinhorn. Wat me gelijk opviel was de relaxte sfeer bij de opleiders en organisatie. Tijdens deze 10 dagen hebben we veel kilometers gemaakt. Met Markus als opleider was het skiniveau van de groep zichtbaar sterk gegroeid. Tijdens de opleiding zijn we intensief bezig geweest met: buckels, reuzenslalom, verse poedersneeuw (perfecte omstandigheden) en dynamische lange- en korte bochten op de piste. Aan het einde van de middag en na het avondeten waren de theorielessen ingepland. Sneeuw- en lawine kunde, freestyle etc. De theorie was goed te doen. De Duitse taal was gemakkelijk op te pakken. Ik had voor de start van de opleiding hierover wel lichte zorgen. Dit was uiteindelijk niet nodig geweest. Deze opleidingsweek in mei is trouwens perfect betreft de weersomstandigheden; veel zonuren, (veel) verse sneeuw gevallen en relatief rustig op de berg. Deze mooie omstandigheden hebben er mede voor gezorgd dat we veel hebben gelachen en nog veel meer hebben geleerd. Op naar de Landes 2! geplaatst op 04-07-2017
  • Verzorgt opleidingen in eigen beheer
  • Nederlandse opleiders en begeleiding
  • 1e gedeelte kan in Nederland
  • Gratis proeftraining
  • Extra Duitse les
  • Baangarantie
  • Officiële Oostenrijkse erkenning!
  • Organiseert hele jaar opleidingen
Snowsports Academy B.V.
Schipperslaan 3a
1906 BG Limmen

WhatsApp: 06-28513612
Telefoon: 072 - 820 02 74
Fax: 072 - 820 02 76
info@snowsportsacademy.com